Om oss
Instagram

Mama Edition är specialinriktat på träning och hälsa under och efter graviditet. Konceptet grundades 2012 av företaget PT Dan och har därefter stadigt ökat i både omsättning och utbud. I dagens läge erbjuder vi Personlig träning, gruppträning och föreläsningar i Malmö-regionen men expanderar även verksamheten med allt från nya städer till försäljning av specialanpassade träningstillbehör.

 

Mama Edition inledde 2013 ett samarbete med barnmorskan Nathalie Kron och har därefter ökat utbudet med framförallt föreläsningar och rådgivning för gravida. I starten av 2014 inleddes nästa samarbete, då med BVC Bambino i Malmö.

 

Adress kontor: Spångatan 11A

Adress gym: Stadiongatan 60

 

Dan Bergqvist

 

CEO and founder of Mama Edition

 

Föreläsare

 

Tränare

 

dan@mamaedition.se

Dan har jobbat med Personlig träning sedan 2010 och drivit ett eget företag som framförallt personlig tränare. Dan har en rad olika utbildningar inom träning och hälsa och framförallt 'Specialist Diploma' för träning under och efter graviditet från Personal Training School i Stockholm. Därefter har Dan gjort en hel del självstudier och dessutom klarat 'Certificate in Pregnancy and Strenght Training' via värlsdledande American Collage of Sports Medicine och IDEA Health and Fitness Association i USA.

 

'Jag har jobbat med 1000-tals klienter genom åren, men när jag började jobba med gravida kvinnor och nyblivna mammor kändes det som att jag verkligen kan bidra och hjälpa. De går alla genom en stor förändring i livet och behöver oftast en bra och säker vägledning för hur både de själva och foster/bebis kan må bäst'

Mitt namn är Sofie Tegstam och idrotten har alltid haft en stor plats i mitt liv. Som yngre provade jag på allt från gymnastik, simning, fotboll och handboll. Det var den sistnämnda sporten som jag fastnade för och som har stannat kvar i mitt hjärta. Jag har spelat handboll på olika nivåer, som högst blev det en säsong i allsvenskan. Jag älskar känslan av att vara en del av ett team och av dom fantastiska resultat som kan uppnås tillsammans.

Min träningsfilosofi är stark inifrån och ut. Jag brinner för att hjälpa individer att bygga upp kroppen inifrån, blir starka, rörliga och få en bra kroppskontroll. För mig är balans viktigt, både i träning och i övriga livet.

 

Idag kombinerar jag min egen träning med styrke-konditionsträning och yoga. Jag gillar känslan av att kunna ta ut sig till max på ett pass för att sedan nästa pass fokusera inåt, lugna kroppen och sinnet.

 

 

Sofie Tegstam

 

Tränare

 

sofie@mamaedition.se

 

 

Nathalie Kron

 

Föreläsare

 

Barnmorska

 

nathalie@mamaedition.se

Mitt namn är Nathalie och jag är legitimerad sjuksköterska och barnmorska. Jag är sambo och har för året sedan fått min andra dotter. Vår första flicka fick vi för fyra år sedan så nu är hon äntligen en stolt storasyster! Sedan 2012 håller jag profylaxkurser och 2013 började jag dessutom instruera i vattengympa för gravida.

 

I mitt arbete som mödravårdsbarnmorska får jag ofta frågor som berör graviditet, träning och kost. Livsmedelsverkets rekommendationer ter sig inte räcka till och många råd kring träning och graviditet är tyvärr både felaktiga och otydliga. Jag brinner för att få "mina mammor" att må så bra de bara kan under och efter sin graviditet men vill nu även nå ut med detta engagemang till fler än de jag möter på min mottagning. Därför har jag äntligen funnit ett samarbete med en annan lika brinnande själ för att kunna räta ut en hel del frågetecken och ge er det stöd ni önskar!

Samarbetspartners

BVC Bambino är en ny och fräch Barnavårdcentral i centrala Malmö. Grundarna Cristina och Anna sätter stort värde i god hälsa efter graviditeten och ett spännande samarbete finns mellan oss.

PT Dan Health Group AB står som grundare för Mama Edition och jobbar dessutom med

Personlig träning i Malmö

Gruppträning i Malmö

Föräldra-Barnträning i Malmö

Massage i Malmö

Copyright © All Rights Reserved ®Mama Edition - PT Dan Health Group AB - Spångatan 11A, 211 44 Malmö - 0768063888