Om oss
Instagram

Mama Edition är specialinriktat på träning och hälsa under och efter graviditet. Konceptet grundades 2012 av företaget PT Dan och har därefter stadigt ökat i både omsättning och utbud. I dagens läge erbjuder vi Personlig träning, gruppträning och föreläsningar i Malmö-regionen men expanderar även verksamheten med allt från nya städer till försäljning av specialanpassade träningstillbehör.

 

Mama Edition inledde 2013 ett samarbete med barnmorskan Nathalie Kron och har därefter ökat utbudet med framförallt föreläsningar och rådgivning för gravida. I starten av 2014 inleddes nästa samarbete, då med BVC Bambino i Malmö.

 

Adress Kontor och gym: Stadiongatan 60


Dan Bergqvist


CEO and founder of Mama Edition


Föreläsare


Tränare


dan@mamaedition.se

Dan har jobbat med Personlig träning sedan 2010 och drivit ett eget företag som framförallt personlig tränare. Dan har en rad olika utbildningar inom träning och hälsa och framförallt 'Specialist Diploma' för träning under och efter graviditet från Personal Training School i Stockholm. Därefter har Dan gjort en hel del självstudier och dessutom klarat 'Certificate in Pregnancy and Strenght Training' via värlsdledande American Collage of Sports Medicine och IDEA Health and Fitness Association i USA.


'Jag har jobbat med 1000-tals klienter genom åren, men när jag började jobba med gravida kvinnor och nyblivna mammor kändes det som att jag verkligen kan bidra och hjälpa. De går alla genom en stor förändring i livet och behöver oftast en bra och säker vägledning för hur både de själva och foster/bebis kan må bäst'

Mitt namn är Emma och för mig är träning den del i livet som har gett mig mest, både psykiskt och fysiskt. Med en bakgrund som dansare och tävlingssimmare var jag ett av de barn som ständigt var aktiv och hade energi upp till månen. När studierna tog över ändrades min träning till mer gymbaserad med inslag av gruppträning vilket sedan ledde till en utbildning till tränare. Idag vill jag hjälpa alla i min omgivning till en hälsosammare livsstil med hjälp av utmanade och roliga pass. Kroppen är fantastisk och så mycket starkare än vad vi tror och tillsammans kan vi nå våra mål oavsett hur stora de än är.Emma Gyllenhammar


Tränare


Samarbetspartners

PT Dan Health Group AB står som grundare för Mama Edition och jobbar dessutom med

 

Personlig träning i Malmö

Gruppträning i Malmö

Föräldra-Barnträning i Malmö

Massage i Malmö

Copyright © All Rights Reserved ®Mama Edition - PT Dan Health Group AB - Spångatan 11A, 211 44 Malmö - 0768063888