Gruppträning för mammor
Instagram

Gruppträning för nyblivna mammor

 

Gruppträning för nyblivna mammor

Gruppträning för nyblivna mammor är en otroligt populär och välrekommenderad träningsgrupp för dig som nybliven mamma. Träningen byggs från grunden och ser till att du får en optimal progression som på säkrast möjliga sätt ger dig den bästa återhämtningen. Träningen går bland annat ut på att stärka din  bäckenbotten-, coremuskulatur samtidigt ge en ökad kroppskontroll och fettförbränning.  Ett stort plus är att du lär känna fler nyblivna mammor och dessutom kan få en stor   träningsmotivation av att träna tillsammans i grupp.

 

 

 

 

 

 

När kan du anmäla dig som tidigast?

När ditt barn är 6-8 veckor rekommenderas normalt att börja träna (om inga komplikationer uppstått). Har du haft några problem under förlossning eller därefter bör du rådfråga din läkare innan du anmäler dig.

 

Hur länge är det okej att vara med i denna grupp?

När ditt bebis börjar krypa kan det vara lite svårare att både träna och hålla koll på honom/henne vid din sida. Men så länge du klarar att hålla koll på både dig och bebis är det inga problem att vara med i gruppen. Men när det gått upp emot 12 månader kan det vara aktuellt för dig att välja en lite hårdare träningsgrupp istället. Läs gärna mer på Powerfit.

 

Upplägg och kostnad

I Malmö tränar vi två träningspass/vecka under sex löpande veckor och i Lund två pass/vecka under 4 löpande veckor. Dagar vi tränar är olika  för varje grupp - läs nedan när nästa grupper startar.

Kostnaden är endast 1295 kr för 6 veckor i Malmö eller 945 kr för 4 veckor i Lund.  

Therese Brorsson

'Med två barn under 3 år så hade jag svårt att hitta tid och ork att träna. Eftersom jag tränade för Dan efter att jag fått mitt första barn så var det självklart att göra så även efter mitt andra. Med 2 förlossningar som inte var varandra lika så var mina förutsättningar för återgång vitt skilda. Jag upplevde hela tiden att min  förmåga att delta anpassades.

För mig har MamaEdition varit en stor del i att jag återhämtat mig fint efter mina två täta graviditeter.  Utöver en varierad och rolig träning så har Dan och tjejerna i  grupperna bidragit till skratt och vänskap även utanför träningstid.

 

Förutom att trivas i min kropp ville jag också känna mig stark och i bra kondition. Strax innan mitt yngsta barn fyllt 1 år fullföljde jag Toughest 2018 tillsammans med Dan och 6 andra lagkamrater. Detta var för mig det ultimata kvittot för att vi tillsammans uppnått mina mål'

 

 

 

När startar nästa grupper?

 

Malmö steg 1

När: Tisdagen den 15 oktober

Var: Pildammsparken i Malmö med Margarethapaviljongen som samlingsplats

Tider: Passen hålls tisdagar och torsdagar 10:00-11:00

Dagens status: Fåtal platser kvar

Anmälan: Länk till anmälan

Instruktör: Dan Bergqvist

 

Malmö steg 2

När: Tisdagen den 15 oktober

Var: Pildammsparken i Malmö med Margarethapaviljongen som samlingsplats

Tider: Passen hålls tisdagar och torsdagar 11:10-12:10

Dagens status:   Platser kvar

Anmälan: Länk till anmälan

Instruktör: Dan Bergqvist

 Lund 

När: Torsdagen den 19 september

Var: Stadsparken i Lund med Café Talevski som samlingsplats

Tider: Passen hålls tisdagar och torsdagar 10:00-11:00

Dagens status: Platser kvar

Anmälan: Länk till anmälan

Instruktör: Sara Johansson
Anmälan

Anmälan görs via Länken till anmälan i  utvald grupp ovan. Har du frågor skicka dem till info@mamaedition.se

Gruppträning för nyblivna mammor

Copyright © All Rights Reserved ®Mama Edition - PT Dan Health Group AB - Spångatan 11A, 211 44 Malmö - 0768063888