Gruppträning för gravida

Gruppträning för gravida


Gruppträning för gravida

Träning som gravid i grupp är ett säkert, lärorikt och effektivt alternativ för dig som vill se till att din kropp underhålls på bästa sätt.


Under sommarhalvåret tränar grupperna utomhus i Pildammsparken medan vi under vintertid håller oss inomhus i The Club Malmoes lokaler på Stadiongatan. Under träningspassen används i huvudsak den egna kroppen, andra deltagare, trx band och diverse fria vikter.


Träningens prioritet är att stärka bäckenbottenmuskulatur, öka rörlighet, förbättra/bibehålla en bra hållning och i många fall ge en mindre viktuppgång (individuellt olika).


Vem kan vara med?

Du är välkommen till gruppen under hela din graviditet, men du kommer ha mest nytta av gruppen mellan vecka 14-35. Det enda kravet för att vara med är att du har en komplikationsfri graviditet och endast ett foster i magen. Har du haft några problem under början av graviditeten eller under tidigare graviditeter alternativt multipla foster är ett krav läkarintyg/intyg från barnmorska att du kan vara med innan du anmäler dig.


Upplägg och kostnad

Gruppen tränar två träningspass/vecka under sex löpande veckor och kostnaden är 1345 kr.När startar nästa grupper? Inomhus November - Mars


Malmö:

När: Nästa grupp startar tisdagen den 17 januari

Var:  Stadiongatan 60, Malmö - The Club Malmoes lokaler

Tider:  17:45-18:45 på tisdagar och torsdagar

Dagens status: Platser kvar

Anmälan: Länk till anmälan

Instruktör: Dan


Anmälan

Anmälan görs via Länken till anmälan i  utvald grupp ovan. Har du frågor skicka dem till info@mamaedition.se

Gruppträning för gravida