Om oss

Mama Edition är specialinriktat på träning och hälsa under och efter graviditet. Konceptet grundades 2012 av företaget PT Dan och har därefter stadigt ökat i både omsättning och utbud. I dagens läge erbjuder vi Personlig träning, gruppträning och föreläsningar i Malmö-regionen men expanderar även verksamheten med allt från nya städer till försäljning av specialanpassade träningstillbehör.


 

Adress Kontor och gym: Stadiongatan 60


Dan Bergqvist


CEO and founder of Mama Edition


Föreläsare


Tränare


dan@mamaedition.se

Dan har jobbat med Personlig träning sedan 2010 och drivit ett eget företag som framförallt personlig tränare. Dan har en rad olika utbildningar inom träning och hälsa och framförallt 'Specialist Diploma' för träning under och efter graviditet från Personal Training School i Stockholm. Därefter har Dan gjort en hel del självstudier och dessutom klarat 'Certificate in Pregnancy and Strenght Training' via värlsdledande American Collage of Sports Medicine och IDEA Health and Fitness Association i USA.


'Jag har jobbat med 1000-tals klienter genom åren, men när jag började jobba med gravida kvinnor och nyblivna mammor kändes det som att jag verkligen kan bidra och hjälpa. De går alla genom en stor förändring i livet och behöver oftast en bra och säker vägledning för hur både de själva och foster/bebis kan må bäst'

Att vara fysisk aktiv har inte alltid varit en självklarhet för mig men efter studenten fann jag styrketräningen vilket förändrade hela min syn på träning. Nu växte mitt intresse för god fysisk och mental hälsa, kost och välmående. Jag har alltid tyckt om att hjälpa andra människor och att kunna kombinera detta med det jag nu brinner för ledde mig in på att studera Idrottsvetenskap och att idag arbeta med hälsa och träning.


Det är fantastiskt roligt att kunna hjälpa andra människor till att utveckla sin fysiska kapacitet och mentala hälsa men också att se hur träningsglädje samt självförtroende växer sig allt större bland klienterna.Emmi Losell


Tränare


Samarbetspartners