Om oss
Instagram

Mama Edition är specialinriktat på träning och hälsa under och efter graviditet. Konceptet grundades 2012 av företaget PT Dan och har därefter stadigt ökat i både omsättning och utbud. I dagens läge erbjuder vi Personlig träning, gruppträning och föreläsningar i Malmö-regionen men expanderar även verksamheten med allt från nya städer till försäljning av specialanpassade träningstillbehör.

 

Mama Edition inledde 2013 ett samarbete med barnmorskan Nathalie Kron och har därefter ökat utbudet med framförallt föreläsningar och rådgivning för gravida. I starten av 2014 inleddes nästa samarbete, då med BVC Bambino i Malmö.

 

Adress Kontor och gym: Stadiongatan 60


Dan Bergqvist


CEO and founder of Mama Edition


Föreläsare


Tränare


dan@mamaedition.se

Dan har jobbat med Personlig träning sedan 2010 och drivit ett eget företag som framförallt personlig tränare. Dan har en rad olika utbildningar inom träning och hälsa och framförallt 'Specialist Diploma' för träning under och efter graviditet från Personal Training School i Stockholm. Därefter har Dan gjort en hel del självstudier och dessutom klarat 'Certificate in Pregnancy and Strenght Training' via värlsdledande American Collage of Sports Medicine och IDEA Health and Fitness Association i USA.


'Jag har jobbat med 1000-tals klienter genom åren, men när jag började jobba med gravida kvinnor och nyblivna mammor kändes det som att jag verkligen kan bidra och hjälpa. De går alla genom en stor förändring i livet och behöver oftast en bra och säker vägledning för hur både de själva och foster/bebis kan må bäst'

Jag har alltid älskat rörelse och träning och har jobbat med hälsa, hud- och friskvård i många år. Redan som liten trivdes jag i löpspåret och njöt av friheten jag kände när benen bar mig framåt. Jag dansade, allt från klassisk balett till jazzdans och gillade att åka rollerblades och ta mig runt på cykel. Genom åren har jag tränat styrketräning, Bikram yoga och MMA-inspirerad träning och gillar att variera och utmana mig själv i olika träningsformer. För mig har motion alltid varit ett sätt att hitta balans i vardagen, ett sätt att koppla av, känna mig stark eller bara må bra. Sara Sjöholm


Tränare


Samarbetspartners

Copyright © All Rights Reserved ®Mama Edition - PT Dan Health Group AB - Stadiongatan 60, 217 48 Malmö - 0768063888