Gruppträning för mammor

Gruppträning för nyblivna mammor

 

Gruppträning för nyblivna mammor

Gruppträning för nyblivna mammor är en otroligt populär och välrekommenderad träningsgrupp för dig som nybliven mamma. Träningen byggs från grunden och ser till att du får en optimal progression som på säkrast möjliga sätt ger dig den bästa återhämtningen. Träningen går bland annat ut på att stärka din  bäckenbotten-, coremuskulatur samtidigt ge en ökad kroppskontroll och fettförbränning.  Ett stort plus är att du lär känna fler nyblivna mammor och dessutom kan få en stor   träningsmotivation av att träna tillsammans i grupp.

 

 

 

 

 

 

När kan du anmäla dig som tidigast?

När ditt barn är 6-8 veckor rekommenderas normalt att börja träna (om inga komplikationer uppstått). Har du haft några problem under förlossning eller därefter bör du rådfråga din läkare innan du anmäler dig.

 

Hur länge är det okej att vara med i denna grupp?

När ditt bebis börjar krypa kan det vara lite svårare att både träna och hålla koll på honom/henne vid din sida. Men så länge du klarar att hålla koll på både dig och bebis är det inga problem att vara med i gruppen. Men när det gått upp emot 12 månader kan det vara aktuellt för dig att välja en lite hårdare träningsgrupp istället. Läs gärna mer på Powerfit.

 

Upplägg och kostnad

Vi tränar två träningspass/vecka under sex löpande veckor. Dagar vi tränar är olika  för olika grupper - läs nedan när nästa grupper startar. Kostnaden är 1345 kr för de 12 passen fördelat på 6 veckor. 


 

Therese Brorsson

'Med två barn under 3 år så hade jag svårt att hitta tid och ork att träna. Eftersom jag tränade för Dan efter att jag fått mitt första barn så var det självklart att göra så även efter mitt andra. Med 2 förlossningar som inte var varandra lika så var mina förutsättningar för återgång vitt skilda. Jag upplevde hela tiden att min  förmåga att delta anpassades.

För mig har MamaEdition varit en stor del i att jag återhämtat mig fint efter mina två täta graviditeter.  Utöver en varierad och rolig träning så har Dan och tjejerna i  grupperna bidragit till skratt och vänskap även utanför träningstid.

 

Förutom att trivas i min kropp ville jag också känna mig stark och i bra kondition. Strax innan mitt yngsta barn fyllt 1 år fullföljde jag Toughest 2018 tillsammans med Dan och 6 andra lagkamrater. Detta var för mig det ultimata kvittot för att vi tillsammans uppnått mina mål'

 

 

 


När startar nästa grupper? - Inomhus mellan November till Mars


Malmö steg 1

När: Måndagen den 16 januari

Var: Stadiongatan 60, Malmö - The Club Maloes lokaler

Tider: Passen hålls måndagar och onsdagar 11:20-12:20

Dagens status: Platser kvar

Anmälan: Länk till anmälan

Instruktör: Dan Bergqvist


Malmö steg 2

När: Måndagen den 16 januari

Var: Stadiongatan 60, Malmö - The Club Maloes lokaler

Tider: Passen hålls måndagar och onsdagar 12:30-13:30

Dagens status: Platser kvar

Anmälan: Länk till anmälan

Instruktör: Dan Bergqvist


Anmälan

Anmälan görs via Länken till anmälan i utvald grupp ovan. Har du frågor skicka dem till info@mamaedition.se

Gruppträning för nyblivna mammor